MP3 Download

MP3 Download Lite 1.22

Mp3's downloaden naar je Android toestel

VOOR

  • Simpel in gebruik
  • Veel zoekresultaten
  • Snelle downloads

TEGEN

  • Geen zoekfilters
  • Geen downloadmanager
  • Weinig opties

Goed
7

MP3 Download Lite is een eenvoudige gratis app voor Android waarmee je snel liedjes ophaalt van het internet. Zo download je songs naar jouw telefoon en beluister je ze waar je maar wilt.

Deze mp3 downloader werkt heel eenvoudig. In het hoofdmenu kies je 'Search' om mp3's te zoeken of 'Library' om de lijst met reeds opgehaalde liedjes te bekijken. De zoekfunctie opent een balk waar je artiest, song of albumtitel intoetst. Vind MP3 Download jouw gewenste mp3, dan begin je het downloadproces met een druk van je vinger.

Zoekopdrachten in de MP3 Download app leveren veel resultaten op en het downloaden gaat lekker snel. Vergeleken met een concurrent als G-Tunes Music is de applicatie wel heel elementair. Zo is het niet mogelijk downloads te pauzeren en krijg je ook geen voortgangsbalk te zien bij het downloadproces. Het enige extraatje is dat MP3 Download automatisch songteksten laat zien wanneer je een binnengehaald liedje afspeelt.

Wil je rap een mp3'tje downloaden naar je Android-toestel, dan ben je bij MP3 Download aan het juiste adres. De app is simpel in gebruik en levert prima resultaat. Wil je iets meer opties, dan raden we je aan nog wat andere apps te bekijken.

MP3 Download

Download

MP3 Download Lite 1.22

Beoordelingen about MP3 Download